Babos követheti Bondár példáját a wimbledoni bajnokságon

Bondár Anna a belga Greet Minnen oldalán bejutott a női páros nyolcaddöntőjébe a wimbledoni teniszbajnokságon. Babos Tímea a szintén belga Kirsten Flipkensszel párban az első játszmát 6:2-re elvesztette a Lauren Davis, Rosalie van der Hoek (amerikai, holland) egység ellen, a második szett pedig 1:1-es állásnál eső miatt félbeszakadt. Folytatás vasárnap.

Magyar Nemzet
2023. 07. 09. 7:14
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bondár, Minnen duó az ötödik helyen kiemelt amerikai Desirae Krawczyk, holland Demi Schuurs kettős ellen játszott szombaton és 3:1-es vezetésénél bő negyedórás esőszünet szakította meg a játékot. Bondárék egy brékkel hozták a nyitó szettet, az ellenfél szintén 6:4-gyel egyenlített, aztán az utolsó játszmában is egyetlen brék döntött, méghozzá a magyar, belga páros javára.

– a szintén belga – Kirsten Flipkens oldalán az első játszmát 6:2-re elvesztette, a második felvonás pedig 1:1-nél eső miatt félbeszakadt. A szervezők rövid várakozás után közölték, a befejezésre ma kerül sor.

Borítókép: Bondár Anna (balra) párosban nyolcaddöntős Wimbledonban (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.