Lionel Messi bemutatkozott az Inter Miami mezében + videó

Aláírta két és fél évre szóló szerződését Lionel Messi az amerikai Inter Miami csapatával, így hivatalossá vált, amit már korábban megerősítettek a felek, hogy az MLS-ben folytatja a pályafutását. Messi videóban mutatkozott be új csapata mezében, majd David Beckham köszöntötte őt az együttesben.

Magyar Nemzet
2023. 07. 15. 21:29
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

leigazolását június elején jelentette be az Inter Miami, az argentin klasszis szerződése lejárt a PSG-vel, így ingyen érkezett, és persze elképesztő összeget, két és fél év alatt 150 millió dollárt kereshet David Beckham amerikai csapatánál. Az argentin klasszis azóta a szabadságát töltötte, de az elmúlt napokban már az Egyesült Államokban tartózkodott, és most megtörtént a bemutatása is.

Egyelőre nem élőben, csak videóban, de így fest Messi az Inter Miami rózsaszín mezében:

Az is kiderült tehát, hogy Messi újra a tízes mezszámot viseli majd, amely korábban a Barcelonában és az argentin válogatottban is hozzánőtt, ám a PSG-ben kénytelen volt 30-asban játszani az elmúlt két évben, mert a tízest stoppolta.

A klubtulajdonos David Beckham a következő szavakkal köszöntötte Messit a hivatalos közösségi oldalán:

„Tíz évvel ezelőtt az volt a tervem, hogy a világ legjobb játékosait hozom Miamiba. Olyan futballistákra van szükség, akik segítik az ország futballjának fejlődését. Az álmom ma valóra vált. Nem is lehetnék boldogabb. Leo Messi személyében csodálatos labdarúgót és remek embert köszönthetek a klubunknál. Üdvözlöm őt és a családját a közösségünkben.”

Messi első mérkőzése nagy valószínűséggel a mexikói Cruz Azul ellen lesz július 21-én az Inter Miami színeiben. A csapat továbbra is az utolsó helyen áll az MLS-főcsoportjában, május közepe óta csak két meccset nyert meg.

Borítókép: Lionel Messi az Inter Miami szerelésében (Forrás: Inter Miami/Twitter)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.