Orlando Bloom magyar sportolóval keménykedik + kép

Keményen fest Orlando Bloom azon a képen, amelyen ifjabb Növényi Norbert mellett áll. A fotót a magyar sportoló osztotta meg a közösségi oldalán, s a hozzá fűzött szöveg alapján az elmúlt hetekben együtt edzhetett olimpiai bajnok birkózónk fia a világhírű színésszel.

Magyar Nemzet
2023. 07. 10. 17:52
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Növényi Norbert neve jól cseng a magyar sportban, hiszen az 1980-as moszkvai olimpia birkózóbajnoka később több más küzdősportban sikeres volt, például kick-bokszban és MMA-ban is. Utóbbiban, tehát a kevert harcművészetekben követi apja útját ifjabb Növényi Norbert, aki a UFC utáni legnagyobb szervezetnél, a Bellatorban szerepel, 2018-ban mindössze 18 évesen, a szervezet legfiatalabb harcosaként mutatkozott be. Most pedig a többek közt a Gyűrűk ura Legolasaként, a Karib tenger kalózai Will Turnereként vagy a Mennyei királyság Balianjaként ismert Orlando Bloom állt össze vele egy közös képre. Íme:

Növényi azt írta a képhez, hogy nagyszerű volt megismernie Orlando Bloomot az elmúlt néhány hétben, és örömmel tapasztalta a profi hozzáállását a gyakorlatok során. Ez alapján tehát úgy fest, hogy Bloom Növényivel edzett az elmúlt időszakban. Nem lenne egyedi eset, hogy egy magyar küzdősportoló világsztár edzéseit segíti: a tekvandós Los Angelesben Zlatan Ibrahimoviccsal edzett együtt, a svéd futball-legenda pedig tavaly gratulált is neki a világbajnoki címéhez.

Visszatérve Növényi esetére, ő tinédzserkora óra Angliában él, Orlando Bloom pedig angol, és a napokban feltűnt a wimbledoni tenisztornán is a párjával, Katy Parryvel. Hamarosan a mozikba kerülő filmje egyébként a Gran Turismo lesz, amely arról szól, hogy egy szimulátorversenyzőt igazi versenyautóba ültetnek.

Növényi pedig legutóbb júniusban harcolt, és kiütéses győzelmet aratott a Bellator 297 ketrecében. A Magic Norbert becenévre hallgató 84 kilós sportoló az első menetben egy jól irányzott jobbegyenessel földre küldte lengyel ellenfelét, Kamil Oniszcukot. Előtte februárban tért vissza a térdsérüléséből, akkor hatalmas pofonnal szerzett kiütéses győzelmet. A 23 éves magyar eddig hétből hét győzelmet számlál. Nem csoda, hogy Orlando Bloom is keménynek érzi magát mellette.

Borítókép: Ifjabb Növényi Norbert a februárban aratott győzelmét ünnepli (Fotó: Facebook/Virgin Media Sport)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.