Pólósaink négy év után visszatértek a korábban megszokotthoz

Négy év után folytatódik a Magyar Vízilabda-szövetség és a Diapolo együttműködése – a korábbi sikeres partnerség megújításaként ismét a magyar cég szállítja a játékosok úszódresszeit (és a meccseken hordott úgynevezett „páncélruhákat” is), továbbá az utazások alkalmával a Diapolo-táskákba pakolhatnak legjobbjaink.

Forrás: Waterpolo.hu2023. 07. 12. 16:58
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nagy öröm, hogy ismét együtt dolgozhatunk a Diapolóval, amely rendkívül jól ismert márka a magyar vízilabdacsaládban – jelentette ki Madaras Norbert, az MVLSZ elnöke. – Rugalmasság és minőség – ezek döntő tényezők egy sportszergyártó kiválasztásánál, és a Diapolo mindkét tekintetben tökéletesen megfelel az elvárásainknak.”

– A Diapolónak magyar cégként mindig hatalmas öröm és megtiszteltetés a hazai klubcsapatok mellett a nemzeti válogatottat támogatni professzionális termékeinkkel – tette hozzá Megyesi Dóra ügyvezető.

Az együttműködés jegyében a fukuokai világbajnokságon a medencében immár Diapolóban vívhatja ki az olimpiai kvalifikációt mind a férfi, mind a női válogatott.

Borítókép: Régi-új szponzor öltöztet (Fotó: Waterpolo.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.