időjárás -2°C Taksony 2023. november 29.
logo

Hamarosan eldőlhet Willi Orbán sorsa az RB Leipzignél

2023.10.02. 19:02 2023.10.02. 19:33
Hamarosan eldőlhet Willi Orbán sorsa az RB Leipzignél

Egy jól értesült német újságíró a hivatalos közösségi oldalán hozta nyilvánosságra, hogy az RB Leipzig meghosszabbítja csapatkapitányának, a magyar válogatott Willi Orbánnak a szerződését, aki sérülés miatt az ősszel egy ideig még nem játszhat. Az új megállapodás állítólag 2027. június végéig szól majd.

sérülés miatt jelenleg nem játszhat az RB Leipzigben és a magyar válogatottban, mégis bekerült a hírekbe. Egy mindig jól értesült újságíró, Florian Plettenberg, a német Sky munkatársa a hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy az RB Leipzig két évvel meghosszabbítja Willi Orbán 2025 júniusában lejáró szerződését. Plettenberg állítása szerint Willi Orbán százszázalékosan Lipcsében szeretné folytatni a karrierjét. A 30 éves játékos 2015 óta játszik a lipcsei gárdában, összesen 217 Bundesliga-mérkőzésen lépett pályára, amin 22 gólt szerzett és jelenleg már ő a csapatkapitány is. Willi Orbán a Csehország elleni barátságos mérkőzésen sérülést szenvedett, így a közeljövőben a válogatottban és a Leipzigben sem láthatjuk játszani. 

Borítókép: Willi Orbán fontos gólokat is szerzett Lipcsében (Fotó: AFP)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.