Ronaldo betalált, jött a műsora, de most ellopták előle a show-t + videó

A szaúdi labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában ma délután az al-Nasszr hazai pályán 3-1-re nyert az al-Ittifaq ellen, és a harmadik gólját Cristiano Ronaldo szerezte 11-esből, aki 17 találattal vezeti a góllövőlistát. Ám az al-Nasszrból a brazil Alex Telles ellopta a show-t az ötszörös aranylabdás portugál elől.

2023. 12. 22. 19:36
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szaúdi bajnokságban az al-Nasszr eddig 17 meccset játszott, a 13 győzelem és egy döntetlen mellé három vereség is becsúszott, és a 40 pont bizony csak a második helyre elegendő a tabellán, mert az al-Hilal 18 mérkőzésen 50 pontot szerzett.  Cristiano Ronaldo együttese mindenesetre ma hozta a kötelezőt, hazai pályán 3-1-re nyert az al-Ittifaq ellen. Ronaldo a 73. percben belőtt egy büntetőt, előtte pedig gólpasszt adott a horvát Marcelo Brozovicnak – nem volt rossz napja az ötszörös aranylabdásnak. A bajnokságban a 17 gólját 16 találkozón érte el, s persze jött a szokásos gólöröme, némi ráadással:

No de az al-Nasszr brazil balhátvédje, Alex Telles, aki a meccs első találatát jegyezte, az irgalmatlanul nagy góljával ezen a meccsen ellopta a show-t Ronaldo elől.

Borítókép: Cristiano Ronaldónak jó napja volt (Forrás: Intsagram/Cristiano)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.