Bemutatták a magyar válogatott új mezeit + videó

Az Adidas csütörtökön bemutatta a 2024-es Európa-bajnokságra készített mezeit, közte a magyar labdarúgó-válogatott legújabb hazai és idegenbeli szerelését is. A nemzeti tizenegy továbbra is pirosban és fehérben lép majd pályára.

2024. 03. 14. 10:49
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hét partnere, Belgium, Németország, Magyarország, Olaszország, Skócia, Spanyolország és Wales számára készített új mezeket a sportszergyártó, amely csütörtökön leplezte le az újdonságokat. Mindegyik mez úgy készült, hogy a büszkeség és az összetartozás érzését keltse – írta az Adidas.

Eltűnt a trikolór

Magyar szempontból az nem változott, hogy a hazai szerelés továbbra is piros, az idegenbeli pedig fehér mezből áll majd, szembetűnő változás azonban, hogy a vendégként használt felső mellrészéről eltűnt a szurkolók körében oly népszerű trikolóros minta. A válogatott új mezei hamarosan az MLSZ webshopjában is elérhetőek lesznek.

Borítókép: Idegenben maradt a fehér alapú mez (Fotó: news.adidas.com)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.