Súlyos büntetést kapott a Ferencváros az UEFA-tól

Utóélete is van a Ferencváros és az Olimpiakosz párharcának az Európa-konferencialigában. A görög csapat mindkét mérkőzésen 1-0-ra győzött, amivel továbbjutott, a magyar bajnok viszont kiesett, és az UEFA mindkét klubot súlyosan megbüntette a szurkolóik viselkedése miatt.

2024. 03. 06. 14:37
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két 1-0-s vereséggel búcsúzott a Ferencváros az Európa-konferencialigától, ráadásul a klubnak a zsebébe is kell nyúlnia a kudarc után. Az Olimpiakosz Pireusz elleni párharc után az UEFA súlyosan megbüntette a Fradit és a görög klubot is. Utóbbinak 38 ezer eurót kell fizetnie különböző indokokkal, a Ferencvárosra pedig 31 500 euró befizetése vár, az indoklás szerint többek között tűzijáték használata, különböző tárgyak pályára dobása, provokatív üzenetek és egyéb károkozás miatt. Az UEFA hivatalos felületein még nem található meg a döntés, a Nemzeti Sport Online megkereste a Fradi sajtóosztályát, ahol nem cáfolták a hírt. 

 

Borítókép: Az UEFA nem nézett el semmit sem a szurkolóknak (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.