Közellenség lett a Liverpool játékosa – gyűlölködő bejegyzések a védő oldalán + videó

A Premier League vasárnapi rangadóján, a Manchester United–Liverpool (2-2) meccsen az 50. percben a vendégektől Jarell Quansah hatalmas hibát követett el, elpasszolta a labdát, Bruno Fernandes pedig a kezdőkörből emelt a Pool kapujába, látványos góllal egyenlítve 1-1-re. A mérkőzés után Quansah annyi gyűlölködő bejegyzést kapott az Instagram-oldalán, hogy már nem lehet hozzászólni a korábban megosztott fotóihoz.

2024. 04. 08. 7:10
Jarell Quansah és Bruno Fernandes itt még a március 17-i FA-kupa-mérkőzésen
Jarell Quansah és Bruno Fernandes itt még a március 17-i FA-kupa-mérkőzésen Fotó: EPA/Adam Vaugham
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 21 éves Jarell Quansah idén épült be a Liverpool védelmébe, és remek teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet. Ezt mutatja a piaci értéke is, ami a mértékadó Transfermarkt szerint tavaly októberben még csak kétmillió euró volt, jelenleg pedig már 12 millió euró.

Jarell Quansah
Jarell Quansah. Fotó: EPA/Adam Vaughan

A fiatal védő azonban vasárnap, a Manchester United elleni idegenbeli rangadó 50. percében elkövetett egy hatalmas hibát: a félpályán rosszul passzolt, Bruno Fernandes pedig lecsapott a labdára, és a kezdőkörből emelt a Pool kapujába, 1-1-re alakítva az eredményt. Az első félidőben nyomasztó fölényben levő vendégeket nagyon megzavarta a bekapott gól, az MU a vezetést is átvette, s ugyan a Liverpool végül 2-2-re egyenlített, a Premier League tabelláján elveszítette a vezető pozícióját. Igaz, csak a rosszabb gólkülönbsége miatt szorul a második helyre az Arsenal mögé, de a címvédő Manchester City előtt már csak egy pont az előnye. Ha úgy alakul, hogy szoros versenyfutásban nem együttese nyeri meg a bajnokságot, bizonyára előjön majd, hogy ebben a MU elleni pontvesztésnek és Quansah hibájának nagy szerepe van.

 

Jarell Quansah közellenség lett

A találkozó után pedig Quansah – akit Jürgen Klopp vezetőedző nem cserélt le – annyi gyűlölködő bejegyzést kapott az Instagram-oldalán, hogy már nem lehet hozzászólni a korábbi bejegyezéseihez, korlátozni kellett ezt a lehetőséget. A jóérzésű szurkolók más fórumokon természetesen kiállnak Jarell Quansah mellett, hiszen a játékban benne van a hibázás lehetősége; és sokan arról írnak, hogy a gyűlölködők nem is igazi Liverpool-szurkolók.  

 

A találkozó összefoglalója:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.