Dárdai Palkó a gólja után a kapuba repülve kis híján kiszakította a hálót + videó

A másodosztályú német labdarúgó-bajnokságban a Dárdai Pál vezetőedző által irányított Hertha ma délután 4-2-re kikapott az Elversberg otthonában. A berlinieknél Dárdai Palkó szerezte az egyik gólt, a testi épségét nem kímélve.

2024. 05. 05. 16:50
Dárdai Palkó gólja nem ért pontot a Hertha csapatának
Dárdai Palkó gólja nem ért pontot a Hertha csapatának Forrás: X/Hertha BSC
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hektikusan szerepel a Hertha a Bundesliga 2-ben. A 27., 28. és 29. fordulóban összesen hét pontot szerzett, a 30., 31. és 32. kör viszont csak egy pontot hozott a számára, miután együttese ma 4-2-re kikapott az Elversberg otthonában. Ami azért is kellemetlen a fővárosiaknak, mert a tabellán közvetlen riválisuk otthonában maradtak alul. A Hertha a 9. helyen áll 45 ponttal, az Elversberg a 10., immár 43 ponttal.

 

Dárdai Palkó nem kímélte a testi épségét

A találkozón a hazaiak vezettek 1-0-ra és 2-1-re, a 61. percben Dárdai Palkó egyenlített 2-2-re – a testi épségét nem kímélve robbant be és fejelt közelről, majd a labdával együtt ő is a kapuba került, és kis híján kiszakította a hálót. Ám az Elversberg a 65. és 88. percben is betalált, így győzött 4-2-re.

Dárdai Palkó kezdőként a 73. percig volt a pályán, Dárdai Márton végigjátszotta a mérkőzést, Dárdai Bence nem volt a keret tagja.  

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.