Következő mérkőzések
Ausztria
21:002024. június 17.
Franciaország
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia

Több ezren ünnepelték a feljutó csapatot, a játékosok együtt énekeltek a szurkolókkal + videó

Komoly tömeg várta a labdarúgó NB II idényének utolsó, vasárnapi játéknapján az Ajka vendégeként nyerő, ezzel a feljutást érő második helyen záró ETO FC Győr delegációját Győrben, ahol a nagy siker éjszakáján több ezren mulattak együtt.

2024. 05. 27. 8:54
A szurkolók már az ajkai stadion gyepén megkezdték az ETO FC ünneplését. Fotó: MTI/Katona Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ünnepség központja Győr főtere, a Széchenyi tér volt, ahol a Kisalföld beszámolója szerint több ezren sereglettek össze.

Az ETO FC Győr a zárókörben aratott 1-0-s ajkai győzelmével együtt 69 pontot szerzett az NB II-ben, ezzel a tabella második helyén végzett, és a bajnok Nyíregyházával együtt feljutott az élvonalba. A legmagasabb ligába 2015 után visszatérő győriek végig nagy versenyt futottak a Vasassal, amely 67 pontjával a harmadikként zárt, így az új idényben is a másodosztályban szerepelhet. A Győr remek hajrájának (is) köszönheti az osztályváltást, utolsó öt bajnokiját ugyanis kivétel nélkül megnyerte.

 

Hirdetés: ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.