A Liverpool kapitányát vinné a Real Madrid? Aggódik a klub legendája

Jürgen Klopp vezetőedző idény végi távozása után Virgil van Dijk, a Liverpool csapatkapitánya is szabad préda lehet, ami újabb csapás lenne Szoboszlai Dominikéknak. A holland védő esetleges távozásáról Graeme Souness beszélt, aki szerint a Real Madrid vinné a Liverpool egyik legfontosabb futballistáját.

2024. 05. 05. 9:14
English Premier League - Liverpool vs Brighton & Hove Albion
Mohamed Szalah és Virgil van Dijk is elhagyhatja a Liverpool csapatát a nyáron. A kapitány távozása miatt a klublegenda aggódik, szerinte a Real Madrid lecsaphat a holland védőre. Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy átalakulás várható a Liverpool háza táján nyáron. Jürgen Klopp távozása mindent felforgathat az Anfield Roadon, a klub meghatározó játékosai közül Mohamed Szalah eladását sokan biztosra veszik , és most egy újabb klasszis nevét dobták be a potenciális távozóké mellé. a Liverpool kapitánya is odébb állhat a Real Madrid kedvéért. Legalábbis Graeme Souness szerint.

English Premier League - Liverpool vs Sheffield United
Virgil van Dijk biztosan hiányozna a Liverpool védelméből. Fotó: EPA/Peter Powell

A Liverpool egykori legendás futballistája, aki játékosként öt angol bajnoki címet és három BEK-győzelmet ünnepelt a vörösök színeiben, a spanyol Dario AS cikke alapján így nyilatkozott a témában: – Aggódom, mert Virgil van Dijk szerződése hamarosan lejár. Júliusban tölti be a 33. életévét, és ha az ügynöke felhívná a Real Madrid sportigazgatóját, szerintem elvinnék őt.

Szoboszlai vezér lehetne a Liverpool következő idényében?

Souness arra célzott, hogy Van Dijk szerződése 2025 nyaráig szól Liverpoolban, tehát a nyáron az utolsó idényét kezdheti meg a klub színeiben, így jelen állás szerint most kaphatna utoljára pénzt érte az angol klub. Ráadásul 33 évesen Van Dijk is abba a korba lép, hogy az utolsó nagy szerződését kötheti meg, tehát ha kipróbálná magát máshol, akkor most kell lépnie.

Ha Klopp után a csapat első számú gólvágója, Szalah és a csapat kapitánya, a védelem oszlopa, Van Dijk is távozna a nyáron, az egészen biztosan megviselné az átalakulóban lévő Liverpoolt, amelyben vezérszerephez juthat a következő idényben.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.