Következő mérkőzések
Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

Szoboszlai Dominik ezt üzente a távozó Kloppnak

Szoboszlai Dominik egy idényen keresztül dolgozhatott együtt a Liverpoolt kilenc év után elhagyó vezetőedzővel, Jürgen Klopp-pal. A magyar válogatott csapatkapitánya megtiszteltetésként élte meg ezt az időszakot.

2024. 05. 20. 16:29
Szoboszlai Dominik (balra) egy idényen át dolgozhatott együtt Jürgen Klopp-pal
Szoboszlai Dominik (balra) egy idényen át dolgozhatott együtt Jürgen Klopp-pal Fotó: AFP/Ian Hodgson
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amikor 2023 nyarán Liverpoolba igazolt, még nem tudhatta, hogy mindössze egy éven keresztül fejlődhet az elismert edző, Jürgen Klopp kezei alatt. A német menedzser szerződése ugyanis 2026 júniusáig szólt, és a tréner nem adta jelét annak, hogy távozni készülne. A Liverpool pedig hamarabb íratott volna alá vele egy élethosszig tartó szerződést, mintsem hogy megváljon a közönségkedvenctől.

Klopp azonban január végén mindenkit meglepett azzal, hogy fáradtságra hivatkozva bejelentette, az idény végén továbbáll a klubtól. A Liverpool természetesen megadta a módját a búcsúnak, ami a vasárnapi Wolverhampton ellen 2-0-s győzelemmel zárult bajnoki meccsel következett be. Klopp beszédet mondott, énekelt és tudatta a Vörösök szurkolóival, örökké egy lesz közülük.

A játékosok ölelésekkel búcsúztak el az edzőlegendától, majd az Instagramon is megemlékeztek a közös időszakról. Szoboszlai Dominik ezt írta:

– Megtiszteltetés volt, Főnök!

A csapatkapitány hat évig dolgozott együtt Klopp-pal. A holland óriás a pályán is elérzékenyült, majd a közösségi oldalán is jelezte, hiányozni fog neki a mestere.

– Köszönök mindent, amit értem, a családomért és a klubért tettél. Nehéz szavakkal leírni, hogy mit jelentesz mindannyiunknak, de örökre hálásak leszünk neked. Micsoda út volt ez!

A Liverpoolt 2017 óta erősítő Andy Robertson így köszönt el Klopptól: – Jobb játékos és jobb ember lettem neked köszönhetően. Emiatt örökké hálás leszek, köszönöm, Főnök!

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.