A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Szoboszlai Dominik ezt üzente a távozó Kloppnak

Szoboszlai Dominik egy idényen keresztül dolgozhatott együtt a Liverpoolt kilenc év után elhagyó vezetőedzővel, Jürgen Klopp-pal. A magyar válogatott csapatkapitánya megtiszteltetésként élte meg ezt az időszakot.

2024. 05. 20. 16:29
Szoboszlai Dominik (balra) egy idényen át dolgozhatott együtt Jürgen Klopp-pal
Szoboszlai Dominik (balra) egy idényen át dolgozhatott együtt Jürgen Klopp-pal Fotó: AFP/Ian Hodgson
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amikor Szoboszlai Dominik 2023 nyarán Liverpoolba igazolt, még nem tudhatta, hogy mindössze egy éven keresztül fejlődhet az elismert edző, Jürgen Klopp kezei alatt. A német menedzser szerződése ugyanis 2026 júniusáig szólt, és a tréner nem adta jelét annak, hogy távozni készülne. A Liverpool pedig hamarabb íratott volna alá vele egy élethosszig tartó szerződést, mintsem hogy megváljon a közönségkedvenctől.

Klopp azonban január végén mindenkit meglepett azzal, hogy fáradtságra hivatkozva bejelentette, az idény végén továbbáll a klubtól. A Liverpool természetesen megadta a módját a búcsúnak, ami a vasárnapi Wolverhampton ellen 2-0-s győzelemmel zárult bajnoki meccsel következett be. Klopp beszédet mondott, énekelt és tudatta a Vörösök szurkolóival, örökké egy lesz közülük.

A játékosok ölelésekkel búcsúztak el az edzőlegendától, majd az Instagramon is megemlékeztek a közös időszakról. Szoboszlai Dominik ezt írta:

– Megtiszteltetés volt, Főnök!

A csapatkapitány Virgil van Dijk hat évig dolgozott együtt Klopp-pal. A holland óriás a pályán is elérzékenyült, majd a közösségi oldalán is jelezte, hiányozni fog neki a mestere.

– Köszönök mindent, amit értem, a családomért és a klubért tettél. Nehéz szavakkal leírni, hogy mit jelentesz mindannyiunknak, de örökre hálásak leszünk neked. Micsoda út volt ez!

A Liverpoolt 2017 óta erősítő Andy Robertson így köszönt el Klopptól: – Jobb játékos és jobb ember lettem neked köszönhetően. Emiatt örökké hálás leszek, köszönöm, Főnök!

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.