Rendőri felvezetéssel érkeztek a magyar szurkolók a stuttgarti stadionhoz + videó

Több mint tízezer magyar szurkoló vonult együtt közel öt kilométeren át a továbbjutás szempontjából sorsdöntő magyar–skót meccsre Stuttgartban a labdarúgó Európa-bajnokságon. Marco Rossi csapata 21 órakor kezd a csoportkör utolsó fordulójában Skócia ellen.

2024. 06. 23. 19:11
Több mint tízezer magyar szurkoló vonult együtt közel öt kilométeren át a magyar–skót meccsre. Fotó: Mirkó István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar válogatott mindhárom mérkőzésére közös vonulással érkeztek meg a magyar szurkolók. Így volt ez Kölnben, ahol 3-1-re kikapott a csapat Svájctól és így volt ez néhány napja Stuttgartban, ahol a házigazda német válogatott 2-0-ra győzte le a mienket. Az útvonal most ugyanaz volt, mint legutóbb, de az eredmény remélhetőleg más lesz Skócia ellen.

Több mint tízezer magyar szurkoló vonult együtt és érkezett meg rendőri felvezetéssel valamivel több mint két órával a kezdő sípszó előtt a stuttgarti stadionhoz, ahol eldőlhet, hogy az eddig egypontos skót vagy a nulla ponttal álló magyar válogatott továbbjutási reménye marad életben.

Félő volt, hogy az eső elmossa a magyar szurkolók vonulását, mert közben rendesen beborult az ég Stuttgartban, olykor szemerkélt is az eső, de végül megúszták a drukkerek az esőt. Most már minden a magyar válogatotton múlik.

Így vonultak a magyar drukkerek Stuttgartban:

Európa-bajnokság, A-csoport, 3. forduló:
Vasárnap: Skócia–Magyarország 21.00, Svájc–Németország 21.00
A csoport állása: 1. Németország 6 pont, 2. Svájc 4, 3. Skócia 1, 4. Magyarország 0.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.