Következő mérkőzések
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Mucsi Zoltán köszöntötte a magyarokat a kölni stadion óriáskivetítőjén

Meglepetés fogadta a magyar szurkolókat a kölni stadionban, ahol Marco Rossi válogatottja Svájc ellen kezdi meg szereplését az Európa-bajnokság A csoportjában. Mucsi Zoltán jelent meg a stadion óriáskivetítőjén, és köszöntőt mondott magyarul.

2024. 06. 15. 14:58
Magyar szurkolók Kölnben
Magyar szurkolók vonulnak a kölni stadion felé. Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az előre felvett videó a Puskás Aréna előtt készült a népszerű színésszel, aki a bemutatkozása után az alábbiakat fogalmazta meg a magyar válogatott első, Svájc elleni Eb-meccse előtt:

„A Régi idők focija című filmben Minarek Ede megmondta: kell egy csapat. A csapat már megvan. Sőt egy álom is, itt vagyunk az Európa-bajnokságon. Most jöjjön egy még nagyobb álom. Nehéz lesz, de küzdjetek érte, tegyetek meg érte mindent, és ez az álom is valóra válhat. Mi lélekben ott leszünk veletek, zúgni fog a hajrá, magyarok!”

Aki szeretné videón is megnézni Mucsi köszöntőjét, az UEFA hírfolyamában megtalálja.

A magyar szurkolók szép számmal érkeztek a meccsre, így vonultak a stadionhoz Kölnben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.