Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Sallai Roland öröme az ürömben

A magyar labdarúgó-válogatott tagjai nem sokat hallattak magukról, amióta kiderült, hogy nem jutottak a legjobb tizenhat közé az Európa-bajnokságon. Marco Rossi szövetségi kapitány sajtótájékoztatón mondta el a véleményét a történtekről, a futballisták közül pedig Sallai Roland osztott meg egy apró örömöt.

2024. 06. 27. 13:13
Sallai Roland volt a magyar válogatott egyik legjobbja az Európa-bajnokságon
Sallai Roland volt a magyar válogatott egyik legjobbja az Európa-bajnokságon Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Németországé és Svájcé lett a két, biztos továbbjutást érő hely az Európa-bajnokság A csoportjában, a magyar válogatott mögöttük a harmadik helyen végzett, és a csoportkör lezárultáig, azaz szerda estig kellett várnia arra, hogy kiderüljön, három pontja és mínusz hármas gólkülönbsége elég lesz-e ahhoz, hogy legalább a legjobb négy harmadik helyezett egyike legyen, és így továbbjusson a nyolcaddöntőbe. Sajnos nem volt.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) még aznap este posztolt a válogatott búcsújáról , a játékosok és a szövetségi kapitány reakciójára várni kellett. csütörtöki sajtótájékoztatóján árulta el a megjelent újságíróknak, hogy nem élvezte az Eb-t, majd az ott elhangzott gondolatait osztotta meg a közösségi oldalain is.

A futballisták közül volt az „első fecske”, igaz, ő nem a kiesésről, hanem egy egyéni elismerésről posztolt két Instagram-történetet. A németországi Európa-bajnokságon a magyar válogatottból talán legjobban teljesítő játékos a harmadik fordulóban bekerült a whoscored.com álomcsapatába.

köszönetet mondott

A magyar válogatottból később Nagy Ádám üzent az Instagramon a szurkolóknak: – Nem sikerült a továbbjutás, de Ti végig mellettünk voltatok. Fantasztikus hangulatot varázsoltatok a stadionokba. Köszönünk mindent! Ősszel újult erővel találkozunk és folytatjuk! – utalt a Spezia középpályása a Nemzetek Ligája következő kiírására.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.