Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Gólöröme miatt magyarázkodhatott Bellingham, ezt üzente a kritikusoknak az angolok sztárja

Magyarázkodásra kényszerült az Európa-bajnokság negyeddöntőjébe a szlovák válogatott hosszabbítás utáni 2-1-es legyőzésével vasárnap bejutott Anglia fontos és látványos gólt szerzett játékosa, Jude Bellingham, aki megosztó gólörömmel ünnepelt. A közösségi médiában elmondta, mi van a háttérben.

2024. 07. 01. 11:08
A látványos gól, és ami mögötte van - Bellingham most tiszta vizet öntött a pohárba. Fotó: KENZO TRIBOUILLARD
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mérkőzés után a közösségi médiában keringeni kezdett több videó is ráadásban szerzett egyenlítő gólját követő ünnepléséről. Az egyiken az látszik, amit a közvetítésben is mutattak, miszerint a találat után kirohant az oldalvonalhoz, majd jól láthatóan azt a mondatot formázta a szájával, hogy „Who else?”, azaz „Ki más?”. Már ezzel a megnyilvánulásával sem nyerte el sok néző rokonszenvét, ám egy másik felvétel még több megrökönyödést váltott ki az emberekből – írta meg az Origo.

Fontos találatot szerzett Jude Bellingham. Fotó: AFP/Adrian Dennis

 

Csak poén lett volna?

Az ominózus felvételen látható, hogy a BL-győztes Real Madrid futballistája a gól utáni ünneplése közben a testével a szlovák kispad felé fordult, majd a szája és a nemi szerve között kalimpált a kezeivel, gusztustalan mozdulatsort imitálva. A lefújást követő órákban Bellingham is találkozott ezzel a videóval, ugyanis még este reagált rá a közösségi oldalán, és a bejegyzése alatt található hozzászólások alapján ezzel a magyarázattal meg is győzte a felháborodott tömeg egy részét.

– Ez egy belső poén, gesztus volt néhány közeli barátom felé, akik ott voltak a nézőtéren. A szlovák csapat a mai játéka után semmi mást nem érdemel, csak tiszteletet

 – írta Bellingham az X-en.

Az angol nemzeti csapat a szlovákok legyőzése után Svájccal találkozik majd a legjobb nyolc között július 6-án, szombaton 18 órától.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.