Mikler Roland: Egy világbajnokság még bennem lehet + videó

Mikler Roland, a magyar kézilabda-válogatott kapusa a hétvégén a Pick Szeged kapujában a kasseli nemzetközi kupán mutatta meg, hogy továbbra is remek formában van, és nem a levegőbe beszélt, amikor azt mondta: folytatná a nemzeti csapatban is.

2024. 08. 26. 20:00
MIKLER Roland
Párizs, 2024. augusztus 2. Mikler Roland kapus a 2024-es párizsi nyári olimpia férfi kézilabdatornájának B csoportjában játszott Magyarország - Dánia mérkõzésen a Dél-párizsi Arénában 2024. augusztus 2-án Fotó: MTI/Illyés Tibor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hétvégén Kasselben szerepeltek nemzetközi tornán az OTP Bank–Pick Szeged kézilabdázói. Az elődöntőben a magyar válogatott Sipos Adriánnal felálló Melsungen ellen, majd a döntőben a lengyel bajnokság második helyezettje, a Kielce ellen nyertek a kékek. Mindkét győzelemből kivette részét Mikler Roland, aki őrzi az olimpián mutatott jó formáját.

Mint azt lapunk is megírta, a válogatott kapuvédő az olimpia után ugyan bejelentette visszavonulását, majd néhány nappal ezelőtt úgy nyilatkozott, hogy elhamarkodottan döntött.

 

Mikler: Úgy érzem, tudok még segíteni a válogatottnak

– Remek társakkal, nagyszerű csapatban játszhatok a válogatottban, úgy érzem, tudok még segíteni a válogatottnak, hozzá tudok tenni a teljesítményhez is – mondta lapunknak Kasselben a kapus. 

Mint emlékezhetünk rá, az olimpia után a válogatott keret másik kétszeres olimpikonja, Lékai Máté sem jelentette ki egyértelműen, hogy visszavonul a válogatottól.

Mikler Rolanddal Kasselben a tornagyőzelem mellett az olimpia utáni hetekről és a válogatott folytatásáról is beszélgettünk.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.