Bejelentést tett a Liverpool, Szoboszlai Dominik a főszerepben + videó

Szoboszlai Dominik ismét főszerepbe került a klubjánál, a Liverpool FC vele mutatta be az új, harmadik számú mezét a közösségi médiában. Szoboszlai az alkalomból tanácsot is adott a következő generációknak.

2024. 08. 28. 11:10
Szoboszlai Dominik a Liverpool új mezében, amelyet vele reklámoznak. Forrás: Liverpool FC / Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyszabású kampánnyal mutatta be a Liverpool futballcsapata a harmadik számú mezét, amely fehér alapszínt kapott. Az pedig jelzésértékű, hogy Szoboszlai Dominik lett a kampány fő arca, hiszen a klub hivatalos X- (egykori Twitter) oldalán az ő fotójával reklámozzák az új mezt, a Facebookon több játékos közül övé a vezető kép, az Instagramon pedig szintén vele hirdetik a mezt. Íme:

Szoboszlai Dominik tanácsa a következő generációknak

A Liverpool a kampány részeként az Instagram-oldalán egy videót is közzétett, amelynek a borítóképén szintén Szoboszlai szerepel. Ebben a klub női és férfi labdarúgói mondják el, mi az a tanács, amit a következő generációknak adnának, mit üzennek a fiataloknak. Mohamed Szalah először viccesen azt mondja, ne futballozzanak, aztán komolyra fordítva a szót azt tanácsolja, hogy mindig bízzanak magukban. A csapat kapusa, Alisson a bátorságra hívja fel a figyelmet, amit a kislányának is mindig mondogat.

Szoboszlai Dominik tanácsa pedig így szól: Sose adjátok fel az álmaitokat!

Ő sem tette: nemcsak magára öltheti a világ egyik leghíresebb klubjának a mezét, hanem a Liverpool már vele reklámozza azt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.