Holtan találták a lakásában a magyar válogatott futballista csapattársát

Letaglózó hír járta be a görög sajtót: mindössze 31 éves korában, váratlanul elhunyt George Baldock, a Panathinaikosz futballistája. A magyar válogatott Kleinheisler László athéni csapattársára, akit a Premier League-ben is gyászolnak, holtan találtak rá a lakása medencéjében.

2024. 10. 10. 6:55
A görög válogatott futballista, George Baldock tragikus hirtelenséggel hunyt el. Forrás: X / Panathinaikosz
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyászol a görög és az angol sportsajtó, váratlanul meghalt George Baldock, a Panathinaikosz 12-szeres görög válogatott labdarúgója. A híradásokból biztosat egyelőre nem tudni az angol származású jobbhátvéd halálának okáról, külsérelmi nyomot nem találtak rajta, a találgatások szerint szívroham végezhetett vele. Baldock a nyáron igazolt a Sheffield Unitedtől a Panathinaikoszba, amelynek papíron a magyar válogatott Kleinheisler László is a tagja.

Baldock ebben a szezonban négy tétmeccsen lépett pályára a görög klubban, legutóbb vasárnap az Olimpiakosz ellen 0-0-ra végződött nagy rangadón is kezdőként 75 percet játszott. Teljesen váratlanul érkezett tehát a halálhíre: miután a felesége nem érte el, az athéni lakása medencéjében találtak rá holtan, amikor már hosszabb ideje elhunyhatott.

Baldock 83 meccsen a Premier League-ben is szerepelt, az előző idényben a Sheffield mindkét Bournemouth elleni bajnokiján szembe került Kerkez Milossal a pályán, Szoboszlai Dominik és a Liverpool ellen azonban nem játszott. A Sheffield United is gyászolja:

A görög válogatottban legutóbb idén márciusban szerepelt, a nemzeti csapat ma éppen Angliában lép pályára (20.45) a Nemzetek Ligája B osztályában. Várhatóan mindkét csapat gyászolja majd a görög–angol futballistát, aki a Daily Mail cikke szerint sok angol játékoshoz is közel állt, a Manchester United védője, Harry Maguire például az elsők között emlékezett meg róla a közösségi médiában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.