Szoboszlai élvezi az életet: legújabb kedvence egy 200 milliós Lamborghini

Remekül teljesít az utóbbi időben Szoboszlai Dominik a pályán, és a válogatott, valamint a Liverpool sztárjátékosa ennek megfelelően most élvezi is az életet. Nemrég megkérte gyönyörű barátnője kezét, ráadásul egy fantasztikus, ugyanakkor méregdrága luxusautó volánja mögött videózták le Budapest belvárosában. A 24 éves játékos egy 200 milliós Lamborghini Revueltójából nincs sok Magyarországon, ugyanis a modell negyedik darabját szerdán állították forgalomba.

2024. 10. 19. 9:12
SZOBOSZLAI Dominik
Szoboszlai Dominik élete sínre került, a pályán és civilként is Fotó: MTI/Illyés Tibor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyon úgy tűnik, hogy eddig bejött az élet Szoboszlai Dominiknak. Persze alaposan megdolgozott mindezért a Liverpool sztárjátékosa, hiszen mind klubjában, mind a magyar válogatottban remekül focizik. A bosnyákok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen az ő két góljával nyert Marco Rossi csapata, míg kirobbanthatatlan a Liverpool kezdőjéből. Ráadásul a magánélete is jól alakul, hiszen a héten megkérte barátnője, Buzsik Borka kezét, aki igent mondott neki. Azonban a 24 éves focistának nemcsak gyönyörű menyasszonya, hanem gyönyörű autója is van. 

Szoboszlai új csodajárgánya    Fotó: reddit.com

A Bors megírta, hogy a magyar válogatott csapatkapitányát levideózták a belvárosban legújabb kedvencével, egy Lamborghini Revueltóval. A sportautó a Lamborghini új csúcsmodellje, aminek indulóára 200 millió forint körül van, de extrákkal az ár könnyen elérheti a 250-300 millió forintot is. Nos, pont egy ilyen kocsiban kapták le Dominikot is, aki a Gresham-palota előtt mutatta meg új szerzeményét. Az ébenfekete autó már amúgy is vonzotta a tekinteteket, de akkor még inkább, amikor meglátták, hogy ki száll be a kocsiba. A focista ugyanis éppen a hotel előtt beszélgetett valakivel, amikor az egyik járókelő videózta az autót, majd a következő képkockán már az látszik, ahogy elhajt az új szerzeményével.

A videó kikerülése után a TikTok azonnal felrobbant, az autórajongók pedig özönlöttek a kommentszekcióba. Többen azt írták, hogy Dominik autója a negyedik Revuelto Magyarországon, valaki pedig még annak is utánanézett, hogy ezt a Lamborghini Revueltót szerdán hozták forgalomba.

@ganajturo_

szobolobodobo (a video sajat tulajdon, a tovabbkozles csak engedellyel lehetseges)

♬ som original - eices

 
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.