A sárga lapok haszna: simán vágott vissza a Real Madrid

A Real Madrid magabiztos, 2-0-s győzelmet aratott a spanyol labdarúgó-bajnokságban a Valencia ellen, amelytől ősszel kikapott.

Magyar Nemzet
2021. 02. 14. 18:33
null
Forrás: Twitter/Real Madrid
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A többi élcsapathoz hasonlóan a Real Madrid is győzelemmel zárta a spanyol labdarúgó-bajnokság hétvégi, 23. fordulóját. Zinedine Zidane csapata a Valenciát győzte le 2-0-ra, amelytől ősszel simán kikapott.

Mindkét gólt az első félidőben szerezte a fővárosi csapat: előbb passza után tekert a kapuba, majd a játékrész hajrájában a német középpályás volt eredményes.

A második félidőben is megzörrent a háló, de Ferland Mendy találatát hosszas videózás után érvénytelenítette a játékvezetői csapat. A Real Madrid győzelme azonban így sem forgott veszélyben, a Valencia elvétve jutott a hazai kapu közelébe.

– Az előző meccset kihagytam, most sokkal frissebben mozogtam – mondta a lefújás után Kroos, akinek egyébként kényszerből, öt sárga lap után járó eltiltás miatt adott pihenőt Zidane hét közben, a Getafe ellen. Úgy látszik, néha megéri gyűjteni a figyelmeztetéseket.

A Real Madrid 2-0-s győzelmével öt pontra megközelítette az Atléticót a tabella élén, csakhogy a Matracosok két mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint a Real.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.