Az Atlético elnapolta a Barca ünnepét

Magyar Nemzet
2019. 04. 25. 8:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem tette meg az Atlético Madrid azt a szívességet a Barcelonának, hogy kikapjon hazai pályán a Valenciától, így a katalánoknak szombatig még várniuk kell az ünnepléssel. A Barca még kedden nyert 2-0-ra az Alavés vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában, s akkor vált volna már tegnap matematikailag is biztossá a huszonhatodik bajnoki címe, ha a Valencia Madridban megtréfálja az Atléticót. Nem így történt, a hazaiak 3-2-re nyertek. A Barcelona talán jobban is járt így, mert szombaton a kiesés ellen küzdő Levantét fogadja, hatalmas meglepetés lenne, ha nem nyerne, s aztán százezer nézője előtt vigadhat.

Németországban a bajnokságban a harmadik helyről már szinte kirobbanthatatlan RB Leipzig újabb sikert aratott: fennállása során először bejutott a Német Kupa fináléjába, miután kedden késő este 3-1-re győzött a Hamburg vendégeként. A lipcseiek mindkét magyar futballistája, és is végigjátszotta a találkozót. A Leipzig a döntőben a tegnap lapzártánk után véget ért Werder Bremen–Bayern München mérkőzés győztesével találkozik.

Angliában a manchesteri derbin a City 2-0-ás győzelmet aratott városi riválisa fölött.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.