Beverte a fejét, kórházban a futballsztár

Luis Muriel sérülése nem súlyos, a játékost már ki is engedték a kórházból.

Ch. Gáll András
2020. 07. 15. 7:22
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Beverte a fejét – vélhetően saját háza úszómedencéjének peremébe – Luis Muriel, az Atalanta kolumbiai futballsztárja. A 29 éves támadó középpályást, aki 29 bajnokin 17 gólt szerzett a Serie A most folyó bajnokságában úgy, hogy csak tízszer volt kezdő, a bergamói kórházba szállították, és több öltéssel összevarrták a fején keletkezett sebet. CT-vizsgálatnak is alávetették, a teszt szerencsére negatív eredményt hozott. Mindenesetre Murielnek ki kellett hagynia a kedden késő este játszott, Brescia elleni bajnoki mérkőzést, amit nélküle is 6-2-re megnyert az Atalanta.

A baleset körülményei nem egyértelműek, a Sky Italia szerint a zuhanyzóban csúszott el a játékos, más források viszont arról írnak, hogy az úszómedence szélébe verte be a fejét.

Akárhogy is, Murielt már kiengedték a kórházból, sőt este ott volt a Gewiss Stadion nézőterén, és szurkolt társainak.

Már jól van a kolumbiai sztár Fotó: Atalanta.it

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.