Böde Dániel Pakson folytatja pályafutását

A 25-szörös válogatott labdarúgó elmondta: játszani akar, de nem negyedórákat. – A kevesebb lehetőség nekem kevés. Többet érzek még magamban – tette hozzá.

Forrás: MTI2019. 06. 06. 12:09
Böde Dániel; Ciss, Saliou;
Szkesfehrvr, 2011. jlius 14. Bde Dniel (Paks, zld, j) s Saliou Ciss (22, norvg) harcol a labdrt az Eurpa Liga-selejtez 2. forduljnak els mrkzsn, az MVM Paks s a norvg Troms sszecsapson a szkesfehrvri Ssti Stadionban. MTI Fot: Kollnyi Pter Fotó: Kollányi Péter Forrás: MTI/Kollányi Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Böde Dániel elhagyja a bajnok Ferencváros labdarúgócsapatát és Pakson folytatja pályafutását.

„Paksról jöttem 2012-ben, Paksra megyek vissza 2019-ben. Nekem csak két csapat számít, számított mindig, a Paks és a Fradi” – mondta távozásával kapcsolatban a Fradi Médiának a 25-szörös válogatott csatár.

- „Játszani akarok, de nem negyedórákat. A kevesebb lehetőség nekem kevés. Többet érzek még magamban. Szerintem két-három évet képes leszek még első osztályú szinten teljesíteni a Paksban”.

A 32 éves támadó 2012-ben szerződött a fővárosi klubhoz, amelynek színeiben hét év alatt 200 bajnokin 89 gólt szerzett. A Ferencvárossal kétszer nyert bajnoki címet, valamint háromszor hódította el a Magyar Kupát. A 2015-2016-os idényben az OTP Bank Liga gólkirálya volt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.