Borzalmas becsapódás Szocsiban a Formula–2-es versenyen + videó

Ijesztő baleset történt vasárnap délelőtt Szocsiban a Formula–1-es Orosz Nagydíjat megelőző Formula–2-es versenyen, az olasz Luca Ghiotto és a brit Jaick Aitken ütközése után mindkét autó a tecpro falba vágódott; kész csoda, hogy a két pilóta sértetlenül szállt ki a teljesen összetört autójából.

2020. 09. 27. 10:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szocsiban a Formula–2-es sprint futam hetedik körében Luca Ghiotto és Jaick Aitken padlógázzal haladt egymás mellett, amikor összeütköztek, mindketten a tecpro falba csapódtak, teljesen szétrombolva az energiaelnyelő, több sorból álló védőfalat. Aitken autója szinte eltűnt két tecpro sor között, Ghiotto autója pedig kigyulladt. A pilóták ki tudtak szállni az autójukból, látszólag nem sérültek meg, de az orvosok természetesen alaposan megvizsgálják őket. A versenyt megállították, először csak félbeszakították, de később le is fújták.

Ghiotto és Aitken ütközése:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.