Cristiano Ronaldo koronavírusos, kikerült a válogatottból

A Portugál Labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy Cristiano Ronaldo elkapta a koronavírust, emiatt kikerült a válogatott szerdai, svédek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre készülő keretéből.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 10. 13. 17:24
775568642
Ronaldo csak kapufáig jutott Fotó: Carlos Costa Forrás: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Juventus világsztárja jól van, nincsenek tünetei, viszont kikerült a szerdai, svédek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre készülő portugál válogatott keretéből. Az ország labdarúgó-szövetsége jelezte, hogy Ronaldo pozitív tesztje után újra ellenőriztették a labdarúgókat, de mindenki másnak negatív lett az eredménye.

Ronaldo szeptemberben éppen Svédország ellen ünnepelte a 100. és a 101. találatát a portugál válogatottban, amivel ő lett az első európai labdarúgó, aki elérte a százgólos álomhatárt. Múlt héten még pályára lépett a nemzeti csapatban a Spanyolország ellen 0-0-s felkészülési meccsen, és a franciák elleni szintén gól nélküli döntetlennel véget ért Nemzetek Ligája-találkozón is.

Hiába 35 éves már Ronaldo, sokszor továbbra is megállíthatatlannak tűnik. Amióta betöltötte a harmincadik életévét, már háromszáz tétmérkőzésen lépett pályára klubjaiban és a válogatottban, melyeken összesen 279 gólt szerzett. Most a koronavírus tarthatja féken néhány mérkőzés erejéig.

A portugál támadó klubja, a Juventus szombaton a Crotone otthonában lép pályára a Serie A-ban, majd jövő kedden a Dinamo Kijev stadionjában játszik a Bajnokok Ligájában; Ronaldo játéka mindkét meccsen kérdéses. Mivel a Ferencvárossal csak november 4-én játszik a torinói klub a BL-ben, elviekben azon a budapesti találkozón már pályára léphet a portugál klasszis.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.