Dibusz Dénes megkapta Lionel Messi ajándékát

A Ferencváros és a magyar labdarúgó-válogatott kapusa, Dibusz Dénes különleges ajándékot kapott. A díszdobozos sört Lionel Messinek köszönheti.

Magyar Nemzet
2021. 01. 21. 15:47
null
Budapest 20201024 Labdarúgás 2020 NBI NB1 OTP Bank Liga Ferencváros FTC Újpest UTE Fotó Szabó Miklós Nemzeti Sport Dibusz Dénes Fotó: Szabó Miklós Forrás: Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

decemberben döntötte meg Pelé csúcsát, egyetlen labdarúgó sem szerzett annyi gólt egyetlen klubban, mint az argentin a Barcelona színeiben. A rekordot jelentő 644. találat után a Budweiser nevű amerikai sör gyártói úgy döntöttek, hogy minden egyes gól után eljuttatnak egy-egy díszdobozos sört az azt elszenvedő kapusnak.

Megkapta a maga italát is, aki ellen az idei Bajnokok Ligája csoportkörében, tizenegyesből volt eredményes Messi. Az üveget a 636-os szám díszíti, a magyar kapus által kapott találat sorszámának megfelelően. A sör különleges díszdobozban érkezett meg Dibuszhoz a Népligetbe.

Messi azóta már 648-ra javította saját gólrekordját.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.