Dzsudzsák nem megy Zalaegerszegre

A ZTE tulajdonosa, Végh Gábor kijelentette, jelenleg nincs napirenden a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányának leigazolása. Dzsudzsák Balázsnak továbbra sincs csapata, a középpályás az MTK-val készül.

Magyar Nemzet
2020. 08. 08. 10:10
Dzsudzsk Balzs
Dzsudzsák Balázs népmesei hősként térhetne vissza a válogatottba Fotó: Illyés Tibor Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyár egyik slágertémája lehetséges hazatérése. Először nevelőklubja, a másodosztályba kiesett Debrecen kereste meg a szélsőt, de egy hét után kiderült, nem a Loki lesz Dzsudzsák következő klubja. Négy napja az első osztályba feljutott MTK számolt be arról, hogy a csapat nélküli labdarúgó náluk kért és kapott edzéslehetőséget. A fővárosi kék-fehérek sietve leszögezték: szó sincs arról, hogy Dzsudzsák náluk folytassa a pályafutását.

Még ő sem tudja hol folytatja Fotó: Szabó Miklós

A legújabb pletyka szintén a héten látott napvilágot: ezúttal a Zalaegerszeget hozták össze a válogatott csapatkapitányával. A Nemzeti Sport megkeresésére Végh Gábor, a kék-fehérek tulajdonosa reagált az értesülésekre. – Nincs most napirenden Dzsudzsák Balázs szerződtetése, sem szponzorral, sem szponzor nélkül. A közelmúltban valóban folytak tapogatózó tárgyalások klubunk és Dzsudzsák Balázs képviselői között, de most nem tervezzük a szerződtetését.

Továbbra sem tudni tehát, vajon hol folytatja a tétmérkőzésen legutóbb március 14-én az egyesült arab emírségekbeli Al Ain színeiben szerepelt 33 éves középpályás. A válogatott szempontjából sem lenne mindegy, mikor rendeződik Dzsudzsák sorsa.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.