Fejér megyei futballderbi az étlapon

A hétvégén a második forduló mérkőzéseivel folytatódik a labdarúgó NB I küzdelemsorozata, a címvédő Ferencváros azonban Bajnokok Ligája-selejtezője miatt ezúttal sem lép pályára.

Ch. Gáll András
2019. 08. 10. 15:08
null
A Kisvárda februárban 3-0-ra legyőzte a DVSC-t Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma és holnap a második forduló mérkőzéseivel folytatódik a labdarúgó NB I küzdelemsorozata, a címvédő Ferencváros azonban Bajnokok Ligája-selejtezője miatt ezúttal sem lép pályára.

A zöld-fehérek egyedüliként maradtak versenyben a négy magyar klub közül a nemzetközi porondon, miután az Európa-liga-selejtező második fordulójában búcsúzott a legutóbb ezüstérmes Fehérvár, a bronzérmes Debrecen és a negyedik Honvéd.

A Kisvárda februárban 3-0-ra legyőzte a DVSC-t
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Utóbbi három együttes vasárnap lép pályára. A Fehérvár Felcsútra látogat, és mivel a második fogadja az éllovast, a meccs rangadónak minősül. A Honvéd paksi vendégjátéka alkalmával mindkét gárda javítani szeretne, az első körben pihenő Debrecen a Kisvárda ellen kezdi meg a pontvadászatot.

A forduló a Mezőkövesd kaposvári vendégjátékával indul: az újonc a 4-2-es fehérvári veresége ellenére nem tűnt megilletődöttnek, centere, két gólt szerzett, a mezőkövesdiek játéka pedig rendkívül stabil. A másik szombati találkozón a győzelemmel rajtoló Diósgyőr a nulla- pontos Újpestet látja vendégül.

Az M4 Sport ma a Kaposvár–Mezőkövesd és a Diósgyőr–Újpest összecsapást is műsorára tűzi, vasárnap pedig a Puskás Akadémia–Fehérvár mérkőzést közvetíti.

Labdarúgó NB I, 2. forduló, szombat: Kaposvár–Mezőkövesd 17.00 óra, Diósgyőr–Újpest 19.30 óra; vasárnap: Paks–Honvéd, Puskás Akadémia–MolFehérvár FC, Debrecen–Kisvárda, mind 18.00 óra. A ZTE–Ferencváros mérkőzést elhalasztották.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.