Final Fourral is kalkulál az UEFA a BL-ben

Aleksander Čeferin, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke új időponttal állt elő: legkésőbb augusztus 3-ig le kell játszani a Bajnokok Ligája és az Európa-liga döntőjét, azaz addig be kell fejezni a 2019-20-as európai futballidényt.

2020. 04. 05. 9:52
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az UEFA első embere hétről hétre áll elő újabb és újabb finomításokkal. Egy hete történetesen azt mondta, legkésőbb júniusban újra kell indulnia a szezonnak, különben nincs értelme folytatni a 2019-20-as évadot.

Szombaton azzal állt elő, hogy augusztus 3-g be kell fejezni. Ez eddig rendben. De mikor is folytatódik a játék?

Májusban, júniusban vagy júliusban” – felelte a kérdésre Čeferin. Tehát már a legkésőbb júniusi újrakezdés is bizonytalan. Így hát ezt az augusztus 3-i zárást is inkább csak vágynak, óhajnak, tájékoztató időpontnak tekintsük.

Lehet, hogy egy mérkőzésen dőlnek el a párharcok a BL-ben. Lehet négyes vagy akár nyolcas döntő is egy helyszínen. Több tervvel s készülünk. Minden azon múlik, mikor folytatódhatnak a bajnokságok. Szeptemberr, októberre azonban nem maradhatnak 2019-20-as mérkőzések” – jelentette ki Čeferin.

Meglátjuk...

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.