Tíz éve tart az állandóság a Ferencvárosnál

Tíz évvel ezelőtt, 2011. február 25-én válaszották meg a Ferencváros elnökének Kubatov Gábort. A sportvezető a közösségi médiában emlékezett meg a kisebb jubileumról.

Magyar Nemzet
2021. 02. 25. 10:23
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tíz év nagy idő: a klub történetével foglalkozó Tempó Fradi portál adatai alapján az alapító elnök, dr. Springer Ferenc óta senki sem töltötte be ilyen hosszú ideig ezt a pozíciót, egészen mostanáig, amikor Kubatov Gábor ünnepelheti a kerek évfordulót. Kubatov érkezése előtt az FTC élén bő öt év alatt éppen öt elnök állt.

Az állandóság minden klub életében fontos, és ennek a Ferencvárosnál is meglátszik a gyümölcse: a labdarúgócsapat – szerdai kupaveresége ellenére – immár három éve folyamatosan kiemelkedik a hazai mezőnyből, 2020 őszén pedig bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe is. A kirakatcsapatot jelentő labdarúgók mellett a Fradi visszaült a hazai trónra jégkorongban és vízilabdában is, sőt a pólósok Bajnokok Ligája-győzelmet is ünnepelhettek.

https://www.facebook.com/kubatovgabor/photos/a.281727992864/10158025968897865/

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.