Újpesten ragaszkodnak a szerb labdarúgókhoz

Az edző, Predrag Rogan szerb, az első nyári igazolás, Nikola Mitrovics szerb, és ma kiderült, hogy az Újpest labdarúgócsapatának harmadik nyári szerzeménye, Miroszlav Bjelos is szerb. Rogan korábbi tanítványa az előző szezonban 23 mérkőzésen hat gólt szerzett.

2020. 07. 16. 11:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 29 éves, újvidéki születésű Miroslav Bjelos nem lesz ismeretlen Predrag Rogan vezetőedző számára, korábban az FK Napredakban már dolgozott együtt a játékossal. A lila-fehérek új szerzeménye 178 centiméter magas védekező középpályás, az előző szezonban 23 mérkőzésen hat gólt szerzett.

Az újvidéki születésű futballista korábban szerepelt az FK Bacskában, légióskodott Kanadában és Costa Ricában is. A mértékadó Transfermarkt 400 ezer euróra becsüli Bjelos piaci értékét. De Bjelos egy fillérjébe sem került a Újpestnek, a labdarúgónak lejárt a szerződése a Napredaknál, azaz ingyen érkezett a Megyeri útra.

Csakúgy, mint Nikola Mitrovics és a két Stieber testvér, András és Zoltán és a Nemzeti Sport információja szerint az előző szezonban az Újpest második csapatában játszó Mucsányi Márk is profi szerződést kapott.

Mitrovics után Bjelos a második szerb vétel, korábban megírtuk, hogy a szintén szerb Petar Gigics szerződtetése is felvetődött a Megyeri úton. A támadó feladata lenne a nyáron távozó házi gólkirály, Novothny Soma pótlása.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.