Újra élőben nézhetünk lóversenyeket a televízióban

A pályákon megállt az élet a járvány miatt, de május 23-tól újra rendeznek magyar futamokat.

Magyar Nemzet
Forrás: Sport1tv.hu2020. 05. 11. 14:21
null
Budapest, 2019. december 31. Ló fut az ügetõversenyen a budapesti Kincsem Parkban megrendezett hagyományos óévbúcsúztató Ügetõszilveszteren 2019. december 31-én. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lóversenypályákon is megállt az élet a koronavírusjárvány miatt, de május 11-től ismét lehet élőben versenyeket nézni a Sport1-en, május 23-tól pedig újra rendeznek majd magyar futamokat is.

Május 11-én, hétfőn indul a francia versenyüzem Vichy városában, ahol a Hippodrome de Vichy-Bellerive pályán ismét versenyt rendeznek. A 32 ezer euró összdíjazású Prix de Saint Pourcain-sur-Sioule 2950 méteres ügetőfutamot a Sport1 élőben közvetíti 13:45-ös kezdéssel, és mostantól minden hétköznap lesz élő lóverseny a Sport TV-n.

A lósport magyar szerelmeseinek jó hír, hogy a hazai versenyszezon is folytatódhat május 23-tól zártkapuk mögött a Kincsem Parkban. A vírushelyzet miatt kialakult kényszerszünet okán a szokásos nyári szünet elmarad a galopp és az ügető szakágban, így a tervek szerint május végétől szilveszterig folyamatosan lesznek hétvégenként lóverseny futamok, a Sport TV-n a magyar futamok legjobbjai is láthatók lesznek majd.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.