Kellemetlen betegségben szenved a hollywoodi szupersztár

Amy Schumer a közösségi médiában jelentette be, hogy Lyme-kóros, tanácsot is kért a hasonló cipőben járó rajongóitól.

Forrás: origo.hu2020. 09. 10. 11:14
Schumer, Amy
Washington, 2018. október 4. Amy Schumer amerikai komikus, színésznõ, miután letartóztatták õt és társait a Brett Kavanaugh amerikai fõbírójelölt kinevezése elleni tüntetésen a szenátus Hart irodaépületében, Washingtonban 2018. október 4-én. Kavanaugh-t három nõ vádolja szexuális kényszerítéssel. (MTI/EPA/Erik S. Lesser) Fotó: Erik S. Lesser
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Amynek áll a világ Emmy-díjas színésznője, Amy Schumer kitett magáról egy gyerekkori fotót az Instagramra, amelyen az első horgászbotjával látható – ezzel közölte, hogy elkapta a Lyme-kórt:

A színésznő azt is írta, hogy jelenleg doxiciklint szed, és az iránt érdeklődött a rajongóktól, hogy a gyógyszerre fogyaszthat-e egy-két pohár bort, illetve tanácsot is kért tőlük, hogy mit kéne még tennie a kór elmulasztásáért.

A bejegyzés mellett az is olvasható, hogy Schumer talán évekkel ezelőtt betegedett meg, ami el is képzelhető, hisz a Lyme-kórnak szokott lenni egy hosszabb tünetmentes időszaka is.

Kullancscsípéssel terjed egyébként, védőoltás nincs rá, de ha felismerik, könnyen kezelhető – extrém esetben viszont akár bénulást is okozhat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.