Madonna rendezi a saját életéről készülő filmet

Az énekesnő sok olyan történetet is megoszt majd a nyilvánossággal, amelyeket eddig nem mondott el.

Forrás: MW2020. 09. 16. 17:26
MADONNA
New York, 2018. augusztus 21. Madonna amerikai énekesnõ az MTV zenei tévétársaság videodíjainak átadási ünnepségén a New York-i Radio City Music Hallban 2018. augusztus 20-án. (MTI/EPA/Jason Szenes) Fotó: Jason Szenes
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Madonna lesz a forgatókönyvírója és a rendezője annak az egyelőre cím nélküli önéletrajzi filmnek, amely a Universal stúdióban készül.

Az énekesnő elmondta, hogy miközben színészi, zenei és táncosi pályafutását, s mellette személyes életét is bemutatja majd a produkció, a hangsúly mindenképpen a zenén lesz. „A zene vitt előre és éltetett” – fogalmazott a sztár, akinek Diablo Cody (Juno) segít a forgatókönyv megírásában.

Madonna hozzátette, hogy sok olyan története van, amelyet korábban nem osztott meg a nyilvánossággal, ezeket és élete hullámhegyeit és hullámvölgyeit is szeretné beilleszteni a történetbe.

A film producere Amy Pascal, a Sony Pictures filmstúdió korábbi főnöke. Ő volt a producere Madonna Micsoda csapat! című baseballfilmjének is 1992-ben.

A 62 éves popsztár 2008-ban debütált filmrendezőként a Mocsok és bölcsesség című produkcióval, 2011-ben pedig W.E. címmel rendezett történelmi drámát VIII. Edward brit uralkodó és az amerikai Wallis Simpson szerelmi történetéből.

Az énekesnő legutóbbi albuma a 2019-ben kiadott Madame X volt, pályája alatt lemezei 335 millió példányban keltek el világszerte.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.