Tippeljen, Alec Baldwin hányadik gyereke született meg + fotó

A kicsi nemét már tudni lehet, nevét azonban még titokban tartják a büszke szülők.

Forrás: origo.hu2020. 09. 10. 18:34
BALDWIN, Alec
New York, 2020. szeptember 10. Alec Baldwin amerikai színész és felesége, Hilaria Baldwin a New York-i Természettudományi Múzeumban tartott gálaünnepségen 2020. november 21-én. Hilaria Baldwin 2020. szeptember 9-én Instagram-oldalán közzétette, hogy kisfiuk született. Az újszülött a két sztár ötödik közös gyermeke, Carmen (2013), Rafael (2015),Leonardo (2016) és Romeo (2018) után. MTI/Evan Agostini/Invision/AP/Invision/Evan Agostini Fotó: Evan Agostini
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megszületett Alec és Hilaria Baldwin ötödik közös gyereke, akiről fotót már mutattak az Instagramon a szülők, azt is lehet tudni, hogy fiú lett – a nevét azonban még nem árulták el.

Alec Baldwinnak van egy felnőtt lánya is Kim Basingertől (Ireland Baldwin modell), mellette két-, négy-, öt- és hétéves testvéreihez csatlakozott az újszülött.

Mindkét szülő ugyanazt a fotót osztotta meg a közösségi oldalon, alább a színész apa bejegyzését mutatjuk.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.