Egy magyar játék megszállottja lett Chris Pratt

A Jurassic World sztárja addig fejlesztette képességeit, míg már kevesebb, mint egy perc alatt képes kirakni a világszerte népszerűségnek örvendő Rubik-kockát.

Forrás: hirado.hu2020. 10. 14. 10:29
Pratt, Chris
Madrid, 2018. május 22. Chris Pratt amerikai színész a Jurassic World: Bukott birodalom címû filmjének bemutatója alkalmából tartott fotózáson Madridban 2018. május 22-én. A filmet június 7-tõl vetítik a spanyol mozikban. (MTI/EPA/Emilio Naranjo) Fotó: Emilio Naranjo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A galaxis őrzői-filmek Űrlordja megszállottja lett a magyar találmánynak és addig gyakorolt, amíg el nem érte a teljesítendő célt. Sikeréről pedig Instagramon számolt be egy videóban, amiben meg is mutatta, hogyan rakja ki egy profi a Rubik Ernő által tervezett ikonikus játékot – írja a Daily Mail.

„Egész évben azzal próbálkoztam, hogy egy percen belül kitudjam rakni a Rubik-kockát és kiposztolhassam Instagramra. Végre megcsináltam! A világrekord öt másodperc, de ahhoz már sötét mágia kell, nem? Szóval ez nálam nem jön szóba. Csak viccelek. Azok a srácok, akik képesek tíz másodperc alatt kirakni, ők az igazi hőseim. Karanténba kerültél? Szerezz egy Rubik-kockát!” – mondta a videóban.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

A bankrabló, akiből a közvélemény Rózsa Sándort faragott

– Erdélyben születtem, Ambrus Attila vagyok és korábban a banki szektorban dolgoztam – így mutatkozott be nemrégiben Nyíregyházán – a közönség nagy derültsége közepette – a magyar kriminalisztika „Viszkis” néven elhíresült, leghírhedtebb rablója. Rablásaival összesen hat éven át tartotta lázban a közvéleményt az ezredfordulót megelőzően, sok-sok fejtörést okozva a bűnüldöző szerveknek. De az érdeklődés iránta máig töretlen, amit a nyíregyházi helyszín telt háza is igazolt. Pedig az ember azt hinné, miután könyvek íródtak, és filmek készültek róla – legutóbb 2017-ben egy magyar akciófilm – már senki se kíváncsi rá. A közvélemény egy idő után afféle simlis Rózsa Sándort faragott belőle, aminek nyilván sokféle oka van. Az egyik, Ambrus többször is hangoztatott érve, hogy soha, senkit nem bántott, kényesen kerülte a vérontásnak még az eshetőségét is.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.