A maszk öltöztet – így viselik a sztárok

Ma már a maszk nemcsak védelmi eszköz, hanem megmutatja személyiségünket is. Így gondolják ezt a világ és hazánk sztárjai is, akik a ruházatukhoz igazítják és stílusosan hordják, akár egy kiegészítőt.

Forrás: MW2020. 11. 08. 20:28
null
A mszk viselését nem csak mai hírességekre adták fel Forrás: PEXELS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mára már a maszk viselése a mindennapjaink részévé vált, így nem véletlen, hogy próbáljuk az öltözékünkhöz igazítani azt, ahogyan az ékszereinket, táskánkat is. Kedvenc sztárjaink sincsenek ezzel másképpen, szerencsére ők is megtesznek mindent, hogy minél kevesebben fertőződjenek meg. A maszk viselése már nemcsak egészségügyi kérdés, hanem trend lett belőle – írja a Bors.

A maszkot nem csak mai hírességekre adták fel
Fotó: PEXELS

Kate Middleton, Cambridge hercegnéje tudja, hogy mintát mintával keverni régóta nem ördögtől való, főleg ha a különböző minták színben passzolnak. Ezt a fortélyt alkalmazza itt is, és remekül működik – írja a Beol.hu.

Király Linda a Glamour-gálán egy dögös szegecses maszkot vett fel a keresztekkel hímzett, vadító felsőrészhez.

Rita Ora úgy gondolja, hogy a maszk öltöztet. Ezt a szettet Ibizán viselte, és meg kell hagyni, remekül mutat benne. Csak napozás előtt vegye le a maszkot, nehogy a fél arca fehér maradjon!

A Szex és New York sztárja, Sarah Jessica Parker híres arról, hogy mindig remekül néz ki. Most ezt a laza, utcai viseletet egy sállal egészítette ki, amit maszkként használt. Vigyázat, hazánkban már nem lehet a maszkot kendővel helyettesíteni!

Polgár Tünde egy elvont kreációt mutatott be legutóbbi nyilvános szereplésén, ami--ben virágok és pillangók kaptak főszerepet.

Korábbi cikkünkben megírtuk: A tiszti főorvos arra kér, hogy mindenki tartsa be az egyre szigorodó higiénés szabályokat, mert mindenkinek felelőssége van a vírus megfékezésében.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.