Chadwick Boseman emléke előtt tisztelgett a Music Television

A Marvel szuperhősök közül Fekete Párducot alakító színészt Robert Downey Jr. és Don Cheadle méltatta.

Forrás: MTI2020. 12. 07. 11:22
null
A színész vastagbélrákban hunyt el 43 évesen Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az augusztusban elhunyt Chadwick Boseman emléke előtt tisztelgett a Music Television virtuálisan megrendezett filmes díjátadó gálája vasárnap, amely „minden idők legnagyobbjait” díjazta.

A Marvel szuperhősök közül Fekete Párducot alakító színészt Robert Downey Jr. és Don Cheadle méltatta – számolt be róla a The Hollywood Reporter.

A vastagbélrákban szenvedő, 43 éves korában elhunyt Boseman pályafutását az MTV Film & Televíziós Díjátadójának online gáláján a Korszakok hőse díjjal ismerték el. Mint Downey hangsúlyozta: a színész valóban megtestesítette mindazt, amit egy szuperhősről gondolunk. A kamera előtt és személyes életével is példát mutatott, jótékonyságáról is közismert volt és rákbetegséggel küzdőket támogatott.

A színész vastagbélrákban hunyt el 43 évesen
Fotó: Flickr

Cheadle felidézte, hogy a forgatásokon mindenkit inspirált maga körül, és alakításaival rengeteg rajongót szerzett magának. Színészi pályafutása, munkaszeretete, ösztönző ereje hagyatékaként marad fenn – fűzte hozzá. Felsorolta, hogy a Fekete Párducon kívül számos fontos alakítását láthatták a nézők, köztük a Marshall, A James Brown sztori és A 42-es című filmekben.

Az MTV-gálán a nyolcvanas évektől napjainkig terjedő filmes és televíziós mezőny legjobbjait díjazták. Az olyan különleges kategóriák, mint a Dinamikus duó, a Komédia óriása, a Szívszaggató szakítás vagy a Sikolykirálynő nyertesei között szerepelt Kevin Bacon, Drew Barrymore, Kristen Bell, Selma Blair, Jamie Lee Curtis, Gal Gadot, Sarah Michelle Gellar, Kevin Hart, Adam Sandler, Jason Segel és William Zabka is.

A közvetítés alatt elhangzott, hogy a hagyományos díjátadó ünnepségekhez való visszatérést májusra tervezik.

A Warner a mozipremierrel egyszerre küldi az HBO Maxre a jövő évi filmjeit

Az alábbi filmek lesznek elérhetőek az HBO Maxen: Dűne, Mátrix 4., The Suicide Squad – Az Öngyilkos Osztag, Godzilla vs. Kong, Space Jam: A New Legacy, és további tizenkét produkció.

A filmek egy hónapig, extra díj fizetése nélkül lesznek láthatóak a streamingszolgáltatón. A döntést az magyarázza, hogy stúdió arra számít, hogy az amerikai mozik jövőre is korlátozott kapacitással üzemelnek majd. Az HBO Max Magyarországon egyelőre nem elérhető, de a jövő év második felére Európában is tervezik az elindítását.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.