Ben Affleck ifjúsági fantasy regényt adaptál vászonra

Ben Affleck rendezi a Keeper of the Lost Cities című filmet a Disney stúdiónak – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 01. 14. 12:36
ben affleck
Los Angeles, 2016. október 11. Ben Affleck amerikai színész A könyvelõ (The Accountant) címû filmje bemutatóján Los Angelesben 2016. október 10-én. A filmet október 14-tõl vetítik az amerikai mozik. (MTI/EPA/Nina Prommer) Fotó: NINA PROMMER
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A film forgatókönyvét Shannon Messenger hét folytatást megért azonos című regényéből Kate Gritmon és Ben Affleck írják.

A történet főhőse a 12 éves Sophie, akinek telepatikus képességei vannak. Rájön, hogy különleges adottságát az magyarázza, hogy ő nem ember, hanem a címszereplő „elveszett városok” világából származik.

Affleck színészi szerepei mellett (amilyen Batman a The Flash című érkező filmben) leszerződött még a Kínai negyed készítéséről szóló The Big Goodbye című film rendezésére is.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Sztárok, akik egyáltalán nem isznak alkoholt

Míg jó néhány celeb imádja színes koktélokkal és pezsgővel feldobni a vörös szőnyeges premiereket és gálákat, akadnak olyan hollywoodi sztárok is, akik évek óta nemfogyasztanak alkoholt – írja a mindmegette.hu.

1. Blake Lively

„Nem iszom, és soha nem is drogoztam. Nem azért, mert elhatároztam, hogy így élek. Egyszerűen nem igénylem őket” – mondta egy interjúban Blake. Ki gondolta volna?

2. Bradley Cooper

Bár csillag születik című filmjében egy alkoholista zenészt alakít, a való életben egyáltalán nem iszik – legalábbis már nem. Pályafutása elején ugyanis alkoholista és drogfüggő volt. 29 évesen így nyilatkozott: „Ha folytatom, akkor az egész életemet tönkreteszem.” Akkor elhatározta, hogy nem iszik és nem drogozik többé, és azóta tartja is magát ehhez.

3. Jennifer Hudson

„Soha nem ittam alkoholt. Én mindig józan vagyok. Soha nem is érdekelt. De ezt senki nem hiszi el” – mesélte a színésznő egy interjúban.

4. Tyra Banks

„Úgy érzem, nagyon szerencsés vagyok, mert nem vagyok függékeny személyiség. Soha nem próbáltam ki a drogokat és mindössze egyetlen egyszer ittam alkoholt, 12 évesen, amikor megkóstoltam, ennyi az egész” – árulta el a szupermodell.

5. Ben Affleck

A színész súlyos alkoholproblémákkal küzdött, de néhány rehab után 2018-ban abbahagyta az ivást, hogy jó apa lehessen.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.