Elhunyt a Vészhelyzet című sorozat egyik népszerű színésze

Meghalt a Deezer D néven ismert amerikai színész és rapper, Dearon Thompson, akit a Vészhelyzet közel 200 epizódjában is láthattunk – közölte cikkében az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 01. 08. 17:24
null
A színész és kollégái Forrás: Instagram
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

55 évesen meghalt Dearon Thompson, művésznevén Deezer D, Los Angeles-i otthonában találták meg a holttestét. Miután már korábban is volt egy szívműtétje, a családja úgy véli, hogy szívroham végzett vele – hivatalosan azonban még nem tudni a halála okát.

Deezer D-t színészként leginkább a Vészhelyzet-ből ismerhette a közönség, ott 190 epizódban játszotta a Malik McGrath nevű ápolót. Itt a kép jobb szélén látható a régi kollégáival:

Emellett olyan filmekben szerepelt, mint a Romy és Michele vagy a Több a sokknál, egyébként pedig több lemeze is megjelent, keresztény motivációs szónokként is tevékenykedett.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Egy nappal téves halálhíre után meghalt Tanya Roberts

A 65 éves filmcsillag hétfőn este halt meg húgyúti fertőzés szövődményeiben a Los Angeles-i Cedars-Sinai Kórházban – közölte élettársa, Lance O’Brien kedden a Fox News amerikai hírtelevízióval. Egy nappal korábban menedzsere, Mike Pingel jelentette be tévesen a színésznő halálhírét.

Hétfő délután Pingel azt közölte az AP amerikai hírügynökséggel, hogy a 65 éves színésznő – aki még karácsonykor, kutyasétáltatás után esett össze otthonában – életben van, de nagyon rossz állapotban.

A menedzser azzal magyarázta a félretájékoztatást, hogy Roberts élettársa vasárnapi kórházi látogatásakor úgy látta, mintha a színésznő végleg eltávozott volna.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.