Fegyveres férfiak raboltak el egy ismert színésznőt

Rebel Wilsonnak ijesztő kalandban volt része Afrikában: pár másik nővel együtt fegyveresek rabolták el, egy éjszakán keresztül fogva tartották – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 01. 14. 18:40
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hát nem romantikus? és a Csaló csajok sztárja, Rebel Wilson a Straight Talking című műsorban mesélte el, hogy egyszer elrabolta néhány fegyveres férfi.

Egy csapat nővel vágtak át kocsival Mozambik néptelen vidékén, amikor egy másik kocsi került melléjük, tele fegyveresekkel. A férfiak leszállították és egy házba terelték őket, ahol egész éjjel fogva tartották mindannyiukat.

Rebel Wilson ausztrál színésznő
Fotó: MTI/EPA/Neil Hall

Wilson próbált nyugodtan viselkedni, elmondása szerint afféle vezéralakká is lépett elő a csoportban, azt javasolta például a nőknek, hogy éjszakára fogódzkodjanak egymás karjába, nehogy valamelyiküket észrevétlenül elvigyék az elrablóik.

Végül a csoport egyik tagjának sem esett bántódása, reggel elengedték őket. „A kocsijuk kész van, indulhatnak” – mondták nekik a fegyveresek, amiből a színésznő arra következtetett, hogy valamit elrejtettek az autójukban, csempészéshez használták fel őket. Így keltek át végül a dél-afrikai határon, pontosabbat sosem tudtak meg arról, hogy mire volt jó az elrablásuk.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Egy reptéri alkalmazott elárulta, melyik sztárok udvariatlanok

A Los Angeles-i nemzetközi repülőtér Cindy nevű alkalmazottja a munkája során nap mint nap találkozik hírességekkel, a TikTokon pedig őket pontozza az alapján, hogy a sztárok miként viselkednek a személyzettel.

A TikTokot _sincindy néven használó Cindy az LAX-en, vagyis a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren dolgozik, ahol rengeteg hollywoodi sztár is megfordul, a lány sokukkal találkozott már a check-in pultnál.

A közösségi oldalon több videóban pontozta őket 1-től 10-ig a viselkedésük alapján: 1 pontot kapott például Cameron Dallas influenszer, aki elkésett, de kikövetelte, hogy megvárja a gép, ehhez képest a stewardessekkel már flegma volt.

Kendall Jenner mindenkivel barátságtalan, és arrogánsan járkál fel-alá a reptéren, ahogy Nick Minaj sem túl kedves – mindketten csupán 2 pontot kaptak Cindytől.

Voltak persze jó élményei is, az alábbi sztárok viselkedését például mind 10 pontra értékelte:

  • Chris Hemsworth
  • Orlando Bloom
  • Rebel Wilson
  • Sophie Turner és Joe Jonas
  • Robert Pattinson
  • az Odaát-ban látott Jared Padalecki
  • a Stranger Things-ből ismert Gaten Matarazzo
  • Anna Faris már annyira barátságos volt, hogy 10-ből 12 pontot kapott, de még nála is voltak kedvesebbek: Chad Micheal Murray 15 ponttal, Matthew Gray Gubler 20 ponttal távozhatott Cindy pultjától.

    Tovább

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.