Melanie Griffith szerint ez a tökéletes anya-lánya program

A 63 éves színésznő közös köldökpiercinget csináltatott gyermekével.

Forrás: hirado.hu2021. 01. 26. 15:15
534117945
Dakota Johnson 14 éves volt, amikor előállt a köldökpiercing ötletével édesanyja előtt Fotó: AFP Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szürke ötven árnyalatának színésznője James Corden műsorában árulta el, hogy évtizedekkel ezelőtt, mint sok más tinédzser fejében, az övében is felötlött a gondolat, hogy testékszert szeretne. Dakota Johnson 14 éves volt, amikor előállt a köldökpiercing ötletével édesanyja, Melanie Griffith előtt. Griffith ugyan először nem volt oda a gondolatért, de végül csak elkísérte lányát egy szalonba, ahol annyira megtetszett neki az ékszer, hogy ő is bevállalta, bár később egyikőjük sem ragaszkodott hozzá annyira, ezért már mindketten kivették – írja a People Magazine.

Dakota Johnson 14 éves volt, amikor előállt a köldökpiercing ötletével édesanyja előtt
Fotó: Flickr

Johnson azt is bevallotta, hogy a tetoválásokért is odavolt, bár azt édesapja hevesen ellenezte.

Apa azt mondta, kitagad a családból, ha meglát rajtam akárcsak egy tetoválást is, de azért, hogy ne legyen annyira mérges, az egyik kedvenc idézetét varrattam magamra, ami a »Ne csak mondd, csináld is!« volt.

A színésznő azóta már nagyon megbánta, ha lehetne visszacsinálná az egészet, és nem győzi hangsúlyozni, hogy alaposan gondolja át mindenki, ha tetoválást szeretne.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Nem fogja elhinni, kivel jött össze az egyik Kardashian lány

Kourtney Kardashian és Travis Barker egy párt alkotnak, derült ki egy közös kirándulás során.

Kourtney Kardashian új szerelme nem más, mint a Blink-182 agyontetovált dobosa, Travis Barker – derítette ki a People magazin.

A hétvégén a két híresség ugyanarról a kilátásról posztolt egy-egy Instagram-sztorit, amiből kiderült, hogy együtt voltak Palm Springsen, a lány anyjának, Kris Jennernek a birtokán.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.