Nem sikerült felhőtlenre Marton Adrienn vakációja

Marton Adrienn állítása szerint ami nem öl meg, az megerősít. Edvin Marton csinos feleségének 3 negatív PCR-teszt, illetve 5 napos karantén után nyaralása során akadtak egészségügyi problémái – számolt be róla online felületén a Ripost.

Forrás: ripost.hu - mediaworks2021. 01. 19. 18:24
null
Marton Adrienn és Edvin Marton itt még nem tudhatta, mi mindenen kell keresztülmenniük Fotó: Laszlo Sulyok [www.sulaci.hu] Forrás: Sulyok László/Ripost - Mediaworks
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Marton Adrienn 3 negatív PCR-teszt, illetve 5 napos karantén után kezdte meg téli vakációját Balin férjével, Edvin Martonnal.

Bízott benne, hogy a plexiben és maszkban töltött repülőút után felhőtlen lesz a pihenése a meseszép szigeten, de sajnos mégsem így alakult.

Adrienn-nek ugyanis egészségügyi problémái adódtak, ami miatt infúzióra került. Bár a pontos diagnózis egyelőre rejtély, a „Bali Belly” szókapcsolat azt jelenti, hogy a csinos feleségnek a gyomrával akadtak problémák.

Marton Adrienn és Edvin Marton itt még nem tudhatta, mi mindenen kell keresztülmenniük
Fotó: Sulyok László/Ripost – Mediaworks

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.