Némelyest javult Vilmos és Harry herceg kapcsolata

A két testvér utoljára 2020 márciusában találkozott egymással személyesen, de akkor is fagyos volt köztük a levegő.

Forrás: borsonline.hu2021. 01. 12. 15:37
ATTENBOROUGH, David; VILMOS herceg; KÁROLY herceg; Harry herceg
London, 2019. április 4. Vilmos cambridge-i herceg, Sir David Attenborough brit természettudós és ismeretterjesztõ dokumentumfilmes, Károly walesi herceg, brit trónörökös és Harry sussexi herceg (b-j) az Our Planet (A mi bolygónk) címû új televíziós dokumentumfilm-sorozat világbemutatóján a londoni Természettörténeti Múzeumnál 2019. április 4-én. Attenborough a sorozat narrátora Fotó: Neil Hall Forrás: MTI/EPA/Neil Hall
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Harry herceg és bátyja, Vilmos herceg kapcsolata már jó ideje megromlott, az első szöget az ékelte közéjük, amikor trónörökös arra figyelmeztette öccsét, hogy ne siesse el az esküvőt Meghan Markle-lel – írja a Bors.

Az idősebbik testvér tanácsa Harrynek nagyon rosszul esett, emiatt egyre rosszabb lett a kapcsolatuk, ráadásul Sussex hercegének az sem tetszett, hogy Károly pénzügyileg elsősorban Vilmost támogatta, így előfordult, hogy Harry projektjeire már nem jutott annyi pénz.Amióta tavaly Harry feleségével, Meghannal Amerikába költözött, csak még nagyobb lett a szakadék a testvérek között.

A két testvér utoljára 2020 márciusában találkozott egymással személyesen, de akkor is fagyos volt köztük a levegő.

Vilmos cambridge-i herceg, Sir David Attenborough brit természettudós és dokumentumfilmes, Károly walesi herceg és Harry sussexi herceg az Our Planet című dokumentumfilm-sorozat világbemutatóján a londoni Természettörténeti Múzeumnál 2019. április 4-én
Fotó: MTI/EPA/Neil Hall

Amikor apjuk áprilisban elkapta a koronavírust, ismét felvették egymással a kapcsolatot, de a bennfentesek szerint nem sokat változott a viszonyuk. Katie Nicholl, a család egyik hivatalos életrajzírója most az Entertainment Tonightnak mesélte el, hogy Harry és Vilmos hónapok óta először újra rendszeresen beszélgetnek egymással.

A kapcsolatuk már sokkal jobb, mint régen. Beszélgetni kezdtek egymással, és most már rendszeresen tartják a kapcsolatot. Az ünnepek alatt is kommunikáltak egymással

– mondja a bennfentes, aki szerint azonban már sosem lesz olyan a testvérek viszonya, mint a régi, szép időkben.

A teljes cikk ITT olvasható el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.