Kórházba került a népszerű színész, Baranyi László

A Família Kft. legendás sztárját egy hete kezelik az egyik klinikán. A színész januárban kapta el a koronavírust.

Forrás: RIPOST.HU2021. 02. 02. 19:45
Sas Jzsef; Trunk Barnabs; Kokas Piroska; Lrn Lenke; Heller Tams; Baranyi Lszl; Beregi Pter
Budapest, 2012. február 21. Trunkó Barnabás (b), Baranyi László (b2), Kokas Piroska (b3), Sas József (b4), Lórán Lenke (b5), Beregi Péter (b6) és Heller Tamás (j) színmûvészek a sajtótájékoztató után, amelyen bemutatták a Mikroszkóp Színpad volt színészeivel alakított Sas-Fészek Kabarét a Fészek Mûvészklubban. MTI Fotó: Kollányi Péter Fotó: MTI/Kollányi Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Família Kft. legendás sztárját egy hete kezelik az egyik klinikán. Baranyi László még januárban kapta el a koronavírust.

Aggasztó hír érkezett! Baranyi Lászlót, a Família Kft. legendás nagypapáját kórházba szállították – olvasható a Ripost cikkében.

Az acnews.hu arról számolt be, hogy Baranyi Lászlót már egy hete kórházban kezelik, miután január közepén elkapta a koronavírust.

A 93 éves művész január második hetében vette észre, valami nincs rendben. Tünetei miatt koronavírusra gyanakodott, miután felhívta háziorvosát, kiderült, nem tévedett, a tesztje pozitív eredményt mutatott. Karanténba kényszerült, azonban állapota súlyosbodott, így azonnal kórházba szállították.

„Az állapotom rosszabbodni kezdett, így amikor kihívtuk a mentőket, azonnal beszállítottak a kórházban, már több mint egy hete itt fekszem. Elkaptam a koronavírust, és elsődlegesen az a legfontosabb, hogy ezt legyőzzem. Sajnos tüdőgyulladás lépett fel nálam, ezért vált elengedhetetlenné a kórházi kezelés. Szerencsére lázam jelenleg nincs, arra kérem az olvasókat, szorítsanak nekem, hogy mielőbb meggyógyuljak” – nyilatkozta a színész, akinek sejtése is van, mi úton kaphatta el a vírust.

Baranyi László
Fotó: MTI/Kollányi Péter

„Úgy hiszem, a pedikűrösnél kaphattam el. De nem akarom elkiabálni, már kezdek jobban lenni, kezdek kilábalni belőle. Az eddigiekhez képest már jó a közérzetem, az étvágyam is sokkal jobb, és ami a legfontosabb, hogy itt, a Dél-Pesti Kórházban rendkívül jó kezekben vagyok. Van egy szobatársam, akivel megpróbáljuk elütni az időt, hol meccseket hallgatunk, vagy beszélgetünk. Lábadozok!” – mondta Baranyi, akit sajnos a családja sem látogathat.

„Senki sem jöhet be a kórházba, így csak telefonon tudunk beszélni. Ma délelőtt hívott a feleségem, nagyon jó hírrel, ugyanis rajta is elvégezték a koronavírus-tesztet, de ő szerencsére negatív. Most a gyógyulásra koncentrálok, hogy mielőbb hazamehessek hozzá.”

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.