Tíz produkció versenyez A Dal 2021 elődöntőjébe jutásért

Szombat este A Dal 2021 utolsó előtti válogatóját izgulhatják végig a Duna Televízió nézői, a tét most is az elődöntőbe jutás.

Forrás: MTVA2021. 02. 08. 15:14
null
Forrás: MTVA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton A Dal 2021 utolsó előtti válogatóját izgulhatják végig a Duna Televízió nézői 19.35-től. A tét most is az elődöntőbe jutás. A harmadik válogató 10 produkciója közül is négy dal a zsűripontok, egy pedig a közönségszavazatok alapján csatlakozik az eddig tíztagú élmezőnyhöz.

A következő élő show-ban az alábbi produkciók mutatkozhatnak be.

A dalválasztó második válogatójában az ítészek értékelése alapján elődöntőbe került: GERENDĀS feat. Dárdai Blanka Senkié című dala, holtversenyben úszott be a Hableány Noémo előadásában és, hogy Legyen másnak is jó, Szabó Leslie szerzeménye. Kállay Saunders András először nevezett magyar nyelvű produkcióval A Dalba. Új művésznevén osztatlan sikert aratott, a legtöbb pontot zsebelte be a zsűritől anevemandras Hazaérek majd című dalával.

Az este közönségkedvence, így az 5. továbbjutó az Áldom lett, amelyben Andelic Jonathan hitbeli meggyőződését énekli meg.

Az adás után Vincze Lilla, a zsűri tagja és az előadók is reflektáltak a show-ban történtekre az M2 Petőfi TV műsorában, A Dal Kulisszában és számtalan érdekességgel szolgáltak a produkciókról. A műsorok 60 napig visszanézhetőek a MédiaKlikk oldalán.

Érdemes követni A Dal 2021 honlapját, valamint Facebook, Instagram és YouTube oldalát is, amelyeken extra tartalmak, videók és cikkek is elérhetőek a műsorról és a versenyben lévő dalokról.

A Dal 2021 – március 13-ig szombatonként 19.35-től a Duna Televízió műsorán.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.