időjárás 17°C Orbán 2022. május 25.
logo

Angelina Jolie ismét erőszakkal vádolja Brad Pittet

Forrás: borsonline.hu
2021.03.20. 17:42
Angelina Jolie ismét erőszakkal vádolja Brad Pittet

Egykor Hollywood álompárjának számítottak, ám most kegyetlen harcot folytatnak egymással a gyerekekért – írja a Bors online felületén.

Angelina Jolie egyszer már megvádolta Brad Pittet azzal, hogy egy magánrepülős utazás során felpofozta legnagyobb fiát, Maddoxot. Állítólag ezért is nyújtotta be később a válási papírokat.

Akkor az FBI és a Los Angelesi Gyermekjóléti Szolgálat is kivizsgálta az ügyet, és nem találták bűnösnek Pittet a családon belüli erőszak vádpontjában.

Nos, Angelina nem adja föl, és habár a válásuk már két éve lezajlott, a gyermekelhelyezésben még mindig nem tudnak megegyezni. Ezért aztán a színésznő mindent bevet, hogy megkapja a gyerekek teljes felügyeleti jogát.

Angelina Jolie minden eszközt bevet, hogy kizárólagos gyerekfelügyeletet kapjon
Fotó: MTI/EPA/Neil Hall

Most azzal állt elő, hogy bizonyítéka van exférje erőszakosságára, és a gyerekek is hajlandóak tanúskodni. A három nagyobb, nem közös gyermek, Maddox (19 éves), Zahara (16) és Pax (17) valóban meghallgatható már, de a kisebbek elvileg nem. Ám a bíróság állítólag azt kéri a szülőktől, hogy Shiloh (14), valamint az ikrek, Knox és Vivienne (12) is megszólalhasson.

Ráadásul Angelina a színész által fizetett összeget is kevesli. Sőt, nem titkolt terve, hogy külföldre költözzön a gyerekekkel, de ezt egyelőre nem teheti meg Pitt beleegyezése nélkül.

A teljes cikk ITT olvasható el.

Julia Roberts csak így volt hajlandó szerepelni a Jóbarátokban

A színésznő nem könnyítette meg a stáb dolgát, amikor csatlakozott a sorozathoz. Julia Robertset a Chandlert alakító Perry kérte fel, hogy játsszon a Jóbarátokban, de ő csak egy feltétellel vállalta – írja a CNN.

A legendássá vált széria készítői mesélték el, hogy a Micsoda nő sztárja egy többoldalas kvantumfizikáról szóló esszét kért Matthew-tól a szereplésért cserébe.

A cikk ITT olvasható tovább.