Az őt megviselő betegségéről beszélt Szily Nóra

A műsorvezető is elkapta a koronavírust. A kritikus napokon már túl van, de még mindig nem érzi jó magát.

Forrás: MW2021. 03. 26. 12:38
Lantos Anik; Majdik Zoltn; Koncz Boglrka; Bus Istvn; Fodor Annamria; Szily Nra; Bajomi Nagy Gyrgy; Goda Krisztina; Gttinger Pl; Horgas dm; Darabont Mikold
Budapest, 2015. február 17. Lantos Anikó fesztiváligazgató, Majdik Zoltán, közönségbõl pályázat útján kiválasztott zsûritag, Koncz Boglárka, a Miskolci Nemzeti Színház mûvészeti fõtitkára, Bus István újságíró (takarásban), Fodor Annamária színésznõ és Szily Nóra televíziós újságíró, a zsûri tagjai, a Szombathelyi Weöres Sándor Színház A hülyéje címû darabjában nyújtott alakításáért a fesztivál különdíjával kitüntetett Bajomi Nagy György, Goda Krisztina filmrendezõ, a zsûri tagja, Göttinger Pál, a legjobb stúdióprodukció díjával kitüntetett Kultkikötõ és az Orlai Produkciós Iroda közös elõadása, A csemegepultos naplója címû darab rendezõje, valamint Horgas Ádám, a legjobb nagyszínpadi produkció díjával kitüntetett darab, a Pécsi Nemzeti Színház 39 lépcsõfok címû elõadásának rendezõje és a darab szereplõje, Darabont Mikold (b-j) a 3. Thália Humorfesztivál díjátadóján a budapesti Thália Színházban 2015. február 17-én. MTI Fotó: Kallos Bea Fotó: Kallos Bea
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szily Nóra a napokban a Facebookon árulta el, hogy megfertőződött, és nehéz napok vannak a háta mögött – olvasható a beol.hu cikkében.

Aműsorvezető a Borsnak mesélt arról, hogyan gyötörte meg a betegség.

Szily Nóra televíziós újságíró munkatársak társaságában. Fotó: MTI/Kallos Bea

„Először egyre nehezebben tudtam levegőt venni, majd annyira fulladoztam, hogy ki kellett rohannom a házból a levegőre abban reménykedve, hogy ott könnyebben jutok oxigénhez.

Közben a lázam felszökött, amit öt napig tartó, elképesztő köhögés és rosszullét követett. Folyamatosan rázott a hideg, és az éjszakákat csak félig ülve tudtam eltölteni.

Annyira köhögtem, a fiam többször is ki akarta hívni a mentőket, de nem engedtem” – mesélte.

„Nagy dózisban kezdtem el vitaminokat és gyulladáscsökkentőket szedni, ami egy picit segített, de ha kimentem valamiért a konyhába, utána azonnal le kellett feküdnöm legalább 20 percre. Nagyon vágynék már arra, hogy tegyem a dolgom, de fizikailag gyenge vagyok még. A levertség, és időnként a szapora szívdobogás nagyon meg tud ijeszteni. Mivel az elején már elég komoly tüneteim voltak, remélem, hogy a nehezén túl vagyok” – tette hozzá.

Korábbi cikkeinkben a koronavírusfertőzés terjedésének veszélyeivel kapcsolatosan a felelőtlen magatartásról írtunk.

  • Az interneten vírustagadók és oltásellenesek kampányolnak, és az orvosok egyre több beteg életéért küzdenek: Úgyis mindegy?Egy másik cikkünkben a vezetői magatartás felelősségére is felhívtuk a figyelmet.
  • Végigfertőzhette az országot Dobrev Klára. Ugyanis a pozitív Covid-tesztjéről közzétett bejegyzéséből derült ki, hogy Gyurcsány Ferenc Brüsszelben tartózkodik.
  •  

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.